OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Detailhandel food

HomeBranchesFoodDetailhandel food
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Detailhandel food

Heeft u een winkel die is gespecialiseerd in food, zoals groente & fruit, kaas & noten of biologische producten? Of een winkel met een foodcorner? Dan bestaat het risico op plaagdieren. In het magazijn of – gruwel – in de winkel zelf. De gevolgen: productschade, imagoschade of zelfs een financieel-economische strop. OBN ondersteunt met ongediertepreventie en-bestrijding. Ook als uw winkel moet voldoen aan de richtlijnen gericht op voedselveiligheid.

Voedselveiligheid, hygiëne en schade

Muizen nestelen zich graag op warme en veilige plekken waar voldoende eten voorhanden is. Ze hebben maar een klein kiertje nodig om binnen te komen en kruipen weg op verborgen plekjes, in het magazijn of in de winkel zelf. Muizen veroorzaken knaagschade aan producten en verpakkingen, met alle kosten van dien. Uitwerpselen kunnen de hygiëne en de voedselveiligheid schaden. U moet er ook niet aan denken dat er een plaagdier is in de winkel: wég is het klantvertrouwen.

Ongediertepreventie en ongediertebestrijding

Elke foodwinkel moet een ongediertepreventieplan hebben. OBN stelt het preventieplan voor u op. We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management. Hierbij staan preventie en wering centraal, zodat ongedierte niet kan binnenkomen. Periodiek komen we langs voor een inspectie. Centraal daarbij staan onze vier pijlers: ongediertebestrijding, bouwkundige aspecten, hygiëne-aspecten en bedrijfsmatige zaken. We geven adviezen over de oplossing, compleet met foto’s en risico-en-gevolganalyse. Ook stellen we actiepunten op. Na de inspectie bespreken we dit en maken dit zichtbaar in uw digitaal logboek. Dat is een continuproces.

Vaste contactpersoon, snelle responstijd

Bij OBN krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw bakkerij en weet wat u belangrijk vindt. het voordeel: korte lijntjes! U kunt ook rekenen op een snelle responstijd. Dit dankzij onze landelijke dekking kunt u rekenen op een snelle responstijd. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben actuele kennis en expertise van bestrijdings- en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening, geborgd door 6 certificaten.

Vaste contactpersoon, snelle responstijd

Bij OBN krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw winkel en weet wat u belangrijk vindt. U kunt rekenen op een snelle responstijd. Dit dankzij onze landelijke dekking. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben actuele kennis en expertise van bestrijdings- en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening, die is geborgd door 6 certificaten.

Wering door ons weringsteam

Om muizen buiten te houden, is goede wering cruciaal. Vooral als uw pand al ouder is, kan dit een uitdaging zijn. We adviseren over de bouwkundige aanpassing en kunnen deze, als u wilt zelf uitvoeren, met ons eigen weringsteam. Ongedierte kan meekomen met leveringen van groothandels en fabrikanten. Is dat het geval, dan betrekken we graag de hele keten bij de ongediertepreventie.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?