OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Over OBN

HomeOver OBN
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Over OBN

Ongediertebestrijder voor bedrijven en instellingen

OBN Ongedierte Bestrijding Nederland uit Hasselt (bij Zwolle) is een ervaren specialist in ongediertebestrijding en ongediertepreventie. We werken voor zowel MKB-bedrijven en grote bedrijven als overheidsinstellingen, stichtingen en verenigingen door heel Nederland. Onze klanten zijn actief in retail, vastgoed of food. Van slagerij, productiebakkerij en supermarkt tot kantooromgevingen, logistieke bedrijven en complete winkelcentra. Elke locatie verdient een andere aanpak. Dat doen we uiterst grondig en heel effectief.

OBN bestaat sinds 1988. Het is een echt familiebedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke aandacht. Aan de betrokkenheid van onze bestrijdingstechnicus bij uw activiteiten en processen. We leren u en uw bedrijf of organisatie graag goed kennen. Daarom krijgt u één vaste contactpersoon, de bestrijdingstechnicus, die periodiek langskomt.

Discreet en integer

U houdt rechtstreeks contact, dat schakelt snel. Onze medewerkers blijven meestal lang bij ons werken. Sommigen al meer dan 20 jaar. Dat schept een band, onderling én met de klant. Die goede band is belangrijk, want wij kijken letterlijk in uw keuken. U kunt vertrouwen op onze discrete en integere aanpak.

Landelijke dekking, snelle responstijden

Door heel Nederland rijden de rode busjes van OBN. Van Groningen tot Zeeland. En van Noord-Holland tot aan zuidelijkste puntje van Limburg. Waar uw bedrijf of organisatie ook is gevestigd, u kunt vertrouwen op snelle responstijden. Dit is te danken aan onze landelijke dekking.

Grondige, effectieve aanpak

Als u overlast ervaart van plaagdieren, dan wilt u dat dit probleem snel wordt opgelost. Nog beter is het om overlast te voorkomen. Daarom zetten we stevig in op preventie. Hiervoor werken we volgens de Integrated Pest Management (IPM). We stellen een preventieplan op en inspecteren uw pand en de omgeving periodiek. Dat doen we op basis van onze vier pijlers: ongediertepreventie, hygiëne en bedrijfsmatige en bouwkundige aspecten. We adviseren én ondernemen actie, samen met u als opdrachtgever. We hebben zelfs ons eigen weringsteam, dat gaten en kieren dicht met de juiste materialen.

Ontdek onze effectieve aanpak

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?