OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Bouw

HomeBranchesNon-foodBouw
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Bouwbedrijven

Heeft u een bouwbedrijf? Veel ondernemers onderschatten het, maar wist u dat ongedierte daar vaak voorkomt? Dat heeft alles te maken met de opslag van materiaal. Ongedierte kan nogal wat productschade veroorzaken. Wilt u het risico op overlast door ongedierte zo klein mogelijk houden, dan is preventie het best.

Materiaalschade door ongedierte

Misschien denkt u: zo’n vaart zal het toch niet lopen? Maar we worden regelmatig gebeld door een bouwbedrijf dat kampt met plaagdieren. Dan is het leed vaak al geschied. Vooral muizen komen er veel voor. Ze verbergen zich op plekjes in opslagruimten, dicht bij de grond of boven in stellingen. Daar maken ze nestjes, waardoor u in no-time een muizenplaag hebt. Daar knagen ze aan houten bouwmaterialen, met alle financiële schade van dien. Muizen kunnen ook knagen in machinekasten of terechtkomen in machines, met storing als gevolg. In de buitenopslag kunnen zich ratten ophouden.

Ongediertebestrijding en ongediertepreventie

Heeft u een acuut probleem? Bel ons en we komen eraan. We onderzoeken de bron van de overlast en kiezen voor de meest efficiënte aanpak van ongediertebestrijding. Nog beter is het om het risico op overlast zo klein mogelijk te maken. Wij voeren dan periodiek een controle uit naar alle aspecten die overlast door ongedierte veroorzaken of in stand houden. Denk daarbij ook aan hygiënische, bedrijfsmatige en bouwkundige aspecten.

Volgens onze IPM-methode

We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management. Doel hiervan is om de aanwezigheid van plaagdieren beheersbaar te houden en daarmee het risico op schade. Centraal bij onze periodieke controle staan onze vier pijlers: ongediertebestrijding, bouwkundige aspecten, hygiëne-aspecten en bedrijfsmatige zaken. We geven adviezen over de oplossing, compleet met foto’s en risico-en-gevolganalyse. Ook stellen we actiepunten op. Na de inspectie bespreken we de bevindingen en maken deze zichtbaar in uw digitaal logboek. Dat is een continuproces.

Vaste contactpersoon, snelle responstijd

Bij OBN krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw bedrijf, de situatie en weet wat voor u belangrijk is. Het voordeel: korte lijntjes. U kunt ook rekenen op een snelle responstijd. Dit dankzij onze landelijke dekking. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben actuele kennis en expertise van bestrijdings- en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening, die is geborgd door 6 certificaten.

Wering door ons eigen weringteam

Het is belangrijk dat ongedierte niet de kans krijgt om binnen te komen. Daarom sporen we kieren en gaten op in het pand. Als u wilt dichten we deze voor u. We hebben hiervoor ons eigen weringsteam.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?