OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Winkelcentra

HomeBranchesNon-foodWinkelcentra
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Winkelcentra

Hoe houdt u de plaagdieren onder controle in een winkelcentrum? Dat vraagt om een integrale aanpak, waarbij alle winkeliers samenwerken om overlast en schade te voorkomen. Maar hoe doet u dat? OBN is specialist in ongediertepreventie voor winkelcentra. We doen dit onder meer voor grote en kleine vastgoedondernemingen. Bij een acuut probleem zijn we binnen 24 uur op locatie.

Overlast van ongedierte (en van elkáárs ongedierte)

In een winkelcentrum vind je bakkers naast kledingwinkels, slagers naast schoenenwinkels en drogisterijen naast horecagelegenheden. Elk type winkel trekt bepaalde plaagdieren. Slagerijen en bakkerijen hebben nogal eens te maken met muizen, ratten en kruipend ongedierte. Daar kunt u als naastgelegen kapper zomaar ook last van krijgen. En overal waar magazijnen vol producten zijn, bestaat de kans dat muisjes nestelen. Ook vliegen en vogels kunnen zorgen voor overlast.

Integrale aanpak

Met een integrale aanpak houdt u de overlast onder controle. Dit is de taak van alle winkeliers, de winkeliersvereniging, de beheerders en OBN. In samenwerking stellen we een plaagdierbeheersplan op. We doen een nulmeting en bepalen hoe we het ongedierte het best onder controle houden. Ook adviseren we over maatregelen die u als ondernemers zelf kunt nemen. Dit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Het voordeel van één ongediertebestrijder voor het hele winkelcentrum is, dat huurders niet naar elkaar kunnen wijzen. Een huurder kan de verhuurder wijzen op eventuele overlast in openbare ruimten. Omgekeerd kan de verhuurder de huren wijzen op het voorkomen van overlast.

IPM-methode: preventie én wering

We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management. Hierbij staan preventie en wering centraal. Periodiek houden we een controle, op basis van onze pijlers: ongediertebestrijding, hygiëne en bedrijfsmatige en bouwkundige aspecten. We geven adviezen over de oplossing, compleet met foto’s en risico-en-gevolganalyse. Ook stellen we actiepunten op. Na de inspectie bespreken we de bevindingen en maken deze direct zichtbaar in uw digitaal logboek. Dat is een continuproces.

Vaste contactpersoon, snelle responstijd

Bij OBN krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw locatie en weet wat u belangrijk vindt. het voordeel: korte lijntjes! U kunt ook rekenen op een snelle responstijd. Dit dankzij onze landelijke dekking kunt u rekenen op een snelle responstijd. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben actuele kennis en expertise van bestrijdings- en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening, geborgd door 6 certificaten.

Wering door ons weringsteam

Om te voorkomen dat ongedierte het gebouw binnenkomt, is het belangrijk gaten en kieren worden gedicht. We adviseren hierover. Als u dat wilt, voeren we dit uit met ons eigen weringsteam. Dit verzekert u van de beste weringsoplossing met professionele materialen.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?