OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Supermarkten

HomeBranchesFoodSupermarkten
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Supermarkten

Een supermarkt is een gewilde plek voor ongedierte. Dat komt natuurlijk omdat een supermarkt zoveel verschillende food-afdelingen heeft en zoveel foodproducten aanbiedt. Dat vraagt om een gedegen plaagdierbeheersplan, een nauwkeurige periodieke controle en een zorgvuldige naleving van de regels door alle medewerkers. OBN ondersteunt uw supermarkt daarbij.

Voedselveiligheid, hygiëne en schade

Supermarkten kunnen vooral te maken krijgen met knaagdieren: muizen en – in minder mate – ratten. Ze knagen aan verpakkingen en foodproducten en zorgen zo voor financieel-economische schade. Ook vliegen en kruipende insecten zijn ziekteverspreiders die de voedselveiligheid kunnen schaden. Wordt er een plaagdier gespot in de winkel, dan schaadt dit het imago van uw winkel.

Ongedierte voorkomen in uw supermarkt

Elke supermarkt moet een ongediertepreventieplan hebben. OBN stelt dit plan voor u op. We werken volgens de IPM-methode (Integrated Pest Methode). Hierbij staan preventie en wering centraal zodat ongedierte niet kan binnenkomen. Periodiek komen we langs voor een inspectie. Dat doen we op basis van onze vier pijlers: ongediertebestrijding, bouwkundige aspecten, hygiëne-aspecten en bedrijfsmatige zaken. We geven adviezen over de oplossing, compleet met foto’s en risico-en-gevolganalyse. Ook stellen we actiepunten op. Na de inspectie bespreken we de actiepunten en maken deze direct zichtbaar in uw digitaal logboek. Dat is een continuproces.

Vaste contactpersoon, snelle responstijd

Bij OBN krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw supermarktlocatie en weet wat u belangrijk vindt. Korte lijntjes dus. U kunt ook rekenen op een snelle responstijd. Dit dankzij onze landelijke dekking. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben actuele kennis en expertise van bestrijdings- en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening, die is geborgd door 6 certificaten.

Wering door ons weringsteam

Om muizen buiten te houden, is goede wering cruciaal. We adviseren over de bouwkundige aanpassing. Als u wilt kunnen we dit voor u uitvoeren, met ons eigen weringsteam. Ongedierte kan meekomen met leveringen van groothandels en fabrikanten. Is dat het geval, dan betrekken we graag de hele keten bij de ongediertepreventie.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?