OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Openbare voorzieningen

HomeBranchesNon-foodOpenbare voorzieningen
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Openbare voorzieningen

Plaagdieren kunnen overlast veroorzaken in openbare ruimten. Denk aan pleinen, parken speeltuinen en sportparken. Maar ook aan gebouwen zoals buurtcentra. Alle plekken waar mensen vrij toegang hebben. Veel gemeenten schakelen ons in voor ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Overlast van muizen, ratten, insecten of vogels

De mate van overlast hangt af van het type voorziening en van de locatie. In buurthuizen en andere openbare gebouwen kunnen bijvoorbeeld muizen, ratten en kruipend ongedierte nestelen. Buiten kan het gaat om ratten (in gebieden met water dicht bij of vanwege een lekke riolering). In het zomerseizoen kunnen wespennesten een ware plaag zijn, net als de processierups. Verder kunnen vogels zorgen voor overlast en vervuiling en ervoor zorgen dat mensen deze plekken gaan mijden.

Ongediertebestrijding door OBN

Kampt u met overlast door ongedierte? OBN komt binnen 24 uur na uw melding in actie. We achterhalen de bron van de overlast en bestrijden de plaagdieren op de meest effectieve manier. Dat doen we op een zo milieuvriendelijke manier. Wilt u overlast voorkomen in een openbaar gebouw? Dan adviseren we u een plaagdierbeheersplan. We voeren een nulmeting uit en bepalen wat er nodig is om het ongedierte onder controle te houden. Ook adviseren we over maatregelen die de beheerder zelf kan nemen. Denk aan hygiënische, bedrijfsmatige en bouwkundige verbeteringen.

Volgens de IPM-methode

We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management. Hierbij staan onze vier pijlers centraal: ongediertebestrijding, hygiëne-aspecten en bedrijfsmatige zaken. gaat het om een gebouw, dan adviseren we ook over bouwkundige aspecten. Denk bijvoorbeeld aan het dichten van kieren en gaten of het plaatsen van een vogelwering. Als u dat wilt, voeren we deze werkzaamheden ook voor u uit, met ons eigen weringsteam. Dit verzekert u van de beste weringsoplossing met de juiste materialen.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?