OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Overige

  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Overige vliegende insecten

Vliegende insecten komen overal voor. Maar u wilt ze misschien liever niet in de buurt. Ze kunnen namelijk zorgen vooral nogal wat overlast. Ook kunnen ze schadelijk zijn voor de hygiëne en de voedselveiligheid. OBN bestrijdt ze met professionele middelen, kennis en ervaring.

Schadelijk voor de hygiëne en de voedselveiligheid

Vliegende insecten kunnen allerlei ziekten verspreiden. Zoals salmonella, tbc en dysenterie. Zeker in de voedingsmiddelenindustrie zijn deze diertjes dan ook een no-go area. Ook in foodwinkels, restaurants en cafés zijn ze ongewenst. Als ondernemer wilt u sowieso niet dat uw gasten hinder ondervinden van vliegende insecten. Ze schaden al gauw het imago van uw winkel of bedrijf.

Van welke vliegende insecten ondervindt u hinder?

OBN heeft expertise in het bestrijden van alle soorten vliegende insecten. Zoals fruitvliegen, motmuggen, motten, muggen, vliegen en wespen. Maar er zijn nog veel meer vliegende insecten waar u hinder van kunt ondervinden. Zoals dazen, horzels, kevers, hommels, gaasvliegen, sprinkhanen en tripsen. We hebben ze allemaal wel een keer bestreden.

Vliegende insecten laten bestrijden door OBN

Lukt het niet om de vliegenplaag onder controle te krijgen? Dan kunt u vertrouwen op de professionele ondersteuning van OBN. We adviseren, kijken naar de oorzaak en proberen de vliegen te bestrijden met vliegenlampen. Zo nodig behandelen met een snel- en kortwerkende insecticide. Dit bestrijdingsmiddel vernevelen we in de ruimte om muggen binnen enkele minuten te doden. Tijdens de behandeling is de ruimte niet toegankelijk voor mensen.

Last van overige?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?