OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Transport & logistiek

HomeBranchesNon-foodTransport & logistiek
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Transport & logistiek

Overal waar het een komen en gaan is van producten, is het risico op ongedierte aanwezig. Met alle gevolgen van dien, zoals schade aan producten en verpakkingen. Maar ook: imagoschade doordat er ongedierte meelift naar een afnemer. OBN ondersteunt met ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Dit doen we ook voor bedrijven in de sector transport & logistiek.

Overlast van muizen en ratten

Muizen zijn gek op warme en droge plekjes, vooral als er voedsel in de buurt is. Magazijnen zijn daarom in trek bij muizen. Ze knagen aan producten en verpakkingen en als u pech hebt ook aan kabels en leidingen. De productschade is heel vervelend. Er kan ook ongedierte meeliften naar uw afnemers, wat al gauw zorgt voor imagoschade. Bent u gevestigd nabij een water, zoals een sloot? Dan is het risico op ratten een stuk groter. Ook een lekke riolering in de buurt kan een bron van rattenoverlast zijn. De dieren veroorzaken knaagschade en kunnen virussen verspreiden.

Ongediertebestrijding en ongediertepreventie

OBN zet graag in op ongediertepreventie, waarmee u overlast en schade voorkomt. We doen eerst een nulmeting. Daarna bepalen we de meest effectieve aanpak en actiepunten. Die leggen we vast in een ongediertepreventieplan, waarmee u voldoet aan de certificeringsnormen. Hierin geven we ook advies over maatregelen die u zelf kunt nemen. We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management. Hierbij staan preventie en wering centraal. Periodiek houden we een controle, op basis van onze pijlers: ongediertebestrijding, hygiëne en bedrijfsmatige en bouwkundige aspecten.

Vaste contactpersoon, snelle responstijd

Bij OBN krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw locatie en weet wat voor u belangrijk is. Dankzij onze landelijke dekking kunt u vertrouwen op een snelle responstijd. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben actuele kennis en expertise van bestrijdings- en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening, geborgd door 6 certificaten.

Wering door ons weringsteam

Om te voorkomen dat ongedierte het gebouw binnenkomt, is het belangrijk gaten en kieren worden gedicht. We adviseren hierover. Als u dat wilt, voeren we dit uit met ons eigen weringsteam. Dit verzekert u van de beste weringsoplossing met professionele materialen.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?