OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Slagerijen & slachterijen

HomeBranchesFoodSlagerijen & slachterijen
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Slagerijen en slachterijen

Schoon werken is zó belangrijk. Zeker ook in slagerijen en slachterijen. Heeft u de hygiëne niet goed op orde, dan gaat dit al gauw ten koste van de voedselveiligheid. Geef ongedierte dus geen kans. U voorkomt hiermee imagoschade en financieel-economische. OBN ondersteunt u met een blijvende oplossing, conform de richtlijnen (BRC, IDFS , HACCP) waaraan u moet voldoen volgens de Hygiënecode.

Voedselveiligheid, hygiëne en schade

Plaagdieren kunnen nestelen op allerlei plekken van uw slagerij of slachterij. Denk aan de productieruimte, de opslag van vleeswaren, tussen muren en tussen isolatie- of wandpanelen van de koelcel. En natuurlijk de afvalplaats. Ratten en muizen kunnen zorgen voor knaagschade en hygiëneproblemen. Ook vliegen zijn ziekteverspreiders. Heeft u een slagerij, dan wilt u natuurlijk niet dat klanten worden geconfronteerd met plaagdieren. En al helemaal niet dat uw winkel tijdelijk moet sluiten omdat u de hygiënenormen niet naleeft.

Ongediertepreventie en ongediertebestrijding

Als slagerij of slachterij moet u een ongediertepreventieplan hebben. OBN stelt dit plan voor u op. We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management. Hierbij staan preventie en wering centraal, zodat ongedierte niet de kans krijgt om binnen te komen. Periodiek komen we langs voor een inspectie. Dat doen we op basis van onze vier pijlers: ongediertebestrijding, bouwkundige aspecten, hygiëne-aspecten en bedrijfsmatige zaken. We geven adviezen over de oplossing, compleet met foto’s en risico-en-gevolganalyse. Ook stellen we actiepunten op. Na de inspectie bespreken we de actiepunten en maken deze direct zichtbaar in uw digitale logboek. Dat is een continuproces.

Vaste contactpersoon, snelle responstijd

Bij OBN krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw slagerij of slachterij en weet wat u belangrijk vindt. Dankzij onze landelijke dekking kunt u rekenen op een snelle responstijd. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben actuele kennis en expertise van bestrijdings- en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening, die is geborgd door 6 certificaten.

Wering door ons eigen weringsteam

Om ratten buiten te houden, is goede wering cruciaal. Vooral als uw pand al wat ouder is óf bij een verbouwing van uw eigen pand of bij de buren. We adviseren over maatregelen die u zelf kunt nemen en we stellen actiepunten op. Ziet u toch iets kruipen, dan reageren we snel.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?