OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Restaurant & Hotel

HomeBranchesFoodRestaurant & Hotel
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Restaurants en cafés

Runt u een restaurant of café? Dan hoeven we u vast niet te vertellen hoe belangrijk gastvrijheid is. Uw gasten komen om te genieten en te ontspannen, om met een goed gevoel weer naar huis te gaan. Ongedierte zorgt voor imagoschade, of nog erger, voor financieel-economische schade. Ook de voedselveiligheid kan in gevaar komen. OBN helpt, met ongediertebestrijding en -preventie. Dit doen we conform de HACCP, zoals vastgelegd in de Hygiënecode.

Voedselveiligheid, hygiëne en schade

Vooral muizen, vliegen en wespen zijn een veelvoorkomend probleem in horecazaken. In de keuken, de voorraadruimte en tussen het afval. Muizen veroorzaken er knaagschade aan verpakkingen en voedingsproducten. Dat gaat ten koste van de voedselveiligheid en de hygiëne. En u moet er niet aan denken dat er een muis rondloopt in uw restaurant of bar. Vliegen ervaren veel gasten als hinderlijk en onhygiënisch. Dat gaat ten koste van de gastervaring, met slechte reviews als gevolg.

Ongediertepreventie volgens HACCP

Als horecabedrijf moet u een ongediertepreventieplan hebben. OBN ondersteunt u met ongediertepreventie en ongediertebestrijding. Als eigenaar van een café of restaurant moet u beschikken over een HACCP-plan of de Hygiënecode volgen. OBN stelt het preventieplan voor u op, als onderdeel van uw HACCP-plan.

Onze IPM-methode: preventie én wering

We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management. Hierbij staan preventie en wering centraal. Periodiek voeren we een inspectie uit. Dit doen we op basis van vier pijlers: ongediertebestrijding, hygiëne en bedrijfsmatige en bouwkundige aspecten. We geven adviezen over de oplossing, compleet met foto’s en risico-en-gevolganalyse. Ook stellen we actiepunten op. Zoals het plaatsen van mechanische en digitale vallen, muizendepots en vlieglampen. We adviseren u ook over maatregelen die u zelf kunt nemen. We bespreken dit met u en maken dit zichtbaar in uw digitaal logboek. In dit logboek vindt u alles wat u nodig heeft, bijvoorbeeld voor een audit.

Vaste contactpersoon, snelle responstijd

Bij OBN krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw horecabedrijf en weet wat u belangrijk vindt. De lijntjes zijn dus kort. Dankzij onze landelijke dekking kunt u rekenen op een snelle responstijd. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben actuele kennis en expertise van bestrijdings- en preventiemethodes. U kunt vertrouwen op een hoge kwaliteit van onze dienstverlening, geborgd door 6 certificaten. We pakken het probleem bij de bron aan.

Wering door ons eigen weringsteam

Om ongedierte te weren, is het belangrijk dat er geen gaten en kieren zijn waar ze doorheen kunnen kruipen en kunnen nestelen. Wij adviseren daarom ook over bouwkundige aspecten. Voor het dichten van kieren en gaten kunt u ons eigen weringsteam inschakelen.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?