OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Kantoren

HomeBranchesNon-foodKantoren
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Kantoren

Ongedierte in een kantoor kan vervelend zijn. Plaagdieren kunnen zorgen voor schade aan opgeslagen producten, schade aan apparatuur en onrust onder personeel. Zelfs kunnen plaagdieren een bron zijn voor imagoschade. Dat wilt u niet. OBN ondersteunt met ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Dat doen voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Overlast van muizen en andere plaagdieren

Muizen zijn altijd op zoek naar warme en veilige plekjes waar ook voedsel is te vinden. Ze komen daardoor nogal eens voor in kantoren. Muizen hebben maar een heel klein gaatje nodig om binnen te komen. Ze zijn behendige springers en klimmers en kunnen zich vrijwel overal nestelen. ’s Nachts komen ze tevoorschijn, op zoek naar iets eetbaars. Ze knagen aan verpakkingen, producten, kabels en leidingen. Ze laten daarbij ontlasting achter, wat ten koste gaat van de hygiëne. Andere plaagdieren die voorkomen in kantooromgevingen zijn vliegen, fruitvliegen en zilvervisjes. Is er water in de buurt, zoals een sloot, dan moet u beducht zijn op ratten.

Ongediertebestrijding en ongediertepreventie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarvoor stellen dan een ongediertepreventieplan op. We doen een nulmeting en bepalen de meest effectieve aanpak en de actiepunten. Ook adviseren we over maatrelen die u zelf kunt nemen. Denk aan het netjes houden van de magazijnen, het tijdig opruimen van afval en het schoonhouden van de bureaus, kasten en vloerbedekking. We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management. Hierbij staan preventie en wering centraal. Periodiek houden we een controle, op basis van onze pijlers: ongediertebestrijding, hygiëne en bedrijfsmatige en bouwkundige aspecten.

Vaste contactpersoon, snelle responstijd

Bij OBN krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw locatie en weet wat voor u belangrijk is. U kunt vertrouwen op een snelle responstijd. Dit dankzij onze landelijke dekking. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben actuele kennis en expertise van bestrijdings- en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening, geborgd door 6 certificaten.

Wering door ons weringsteam

Om te voorkomen dat ongedierte het gebouw binnenkomt, is het belangrijk gaten en kieren worden gedicht. We adviseren hierover. Als u dat wilt, voeren we dit uit met ons eigen weringsteam. Dit verzekert u van de beste weringsoplossing met professionele materialen.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?