OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Detailhandel

HomeBranchesNon-foodDetailhandel
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Detailhandel (non-food)

Als detaillist besteedt u veel aandacht aan uw winkel zodat uw klanten er graag komen én terugkomen. Ongedierte past natuurlijk niet in dat plaatje. Het kan zorgen voor productschade én imagoschade. OBN ondersteunt bij de bestrijding- en preventie van plaagdieren.

Knaagschade en imagoschade door ongedierte

In winkels is het een komen en gaan van spullen en mensen. De kans bestaat dat er ongedierte mee naar binnenkomt, vooral als uw winkel is gevestigd in een ouder pand met vol kieren en gaten. Ook de omgeving van uw winkel speelt een rol. Bevindt zich in de directe omgeving bijvoorbeeld een bakkerij of een ander foodwinkel? Dan vergroot dit de kans op overlast van bijvoorbeeld muizen en ratten. Het ongedierte verstopt zich tussen uw producten in het magazijn. Daar kunnen ze knaagschade aanrichten. In de winkelruimte wilt u ze natuurlijk al helemaal niet hebben.

Bestrijding en preventie

Ondervindt u overlast van ongedierte? Bel ons en we komen eraan. Binnen 1 werkdag staan we bij u op locatie. We achterhalen de bron van het probleem en bepalen de meest effectieve aanpak. Nog beter is het om overlast te voorkomen. Hiervoor voeren we een periodieke inspecties uit naar alle aspecten die overlast door ongedierte veroorzaken of in stand houden.

Volgens onze IPM-methode

We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management. Dit doen we aan de hand van onze vier pijlers: ongediertebestrijding, bouwkundige aspecten, hygiëne-aspecten en bedrijfsmatige zaken. We geven adviezen over de oplossing, compleet met foto’s en risico-en-gevolganalyse. Ook stellen we actiepunten op. Na de inspectie bespreken we de bevindingen en maken deze direct zichtbaar in uw digitale logboek. Dat is een continuproces.

Vaste contactpersoon, snelle responstijd

Bij OBN krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw winkel en weet wat u belangrijk vindt. Korte lijntjes dus. Is er iets aan de hand, dan kunt u rekenen op een snelle responstijd. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben actuele kennis en expertise van bestrijdings- en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening, die is geborgd door 6 certificaten.

Wering door ons eigen weringteam

Het is belangrijk dat ongedierte niet de kans krijgt om binnen te komen. Daarom sporen we kieren en gaten op in het pand. Als u wilt dichten we deze voor u. We hebben hiervoor ons eigen weringsteam.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?