OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Innovatie

HomeOver OBNInnovatie
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Innovatie

De experts van OBN zoeken altijd naar de oplossing die het best werkt voor de specifieke situatie. Dat vraagt niet alleen om kennis en ervaring, maar ook om het toepassen van slimme technieken. We halen innovaties uit de markt. Zijn die niet voorhanden, dan ontwikkelen we zelf hulpmiddelen.

Enkele innovaties die we regelmatig toepassen:


Digitale vallen

Met een digitale muizenval of rattenval kunnen we op afstand monitoren. Het apparaat detecteert 24/7 de status van de val: gevuld met lokaas, gesloten zonder vangst of gesloten met vangst. We krijgen hiervan een push-notificatie op de mobiele telefoon, laptop, tablet of pc. We hebben hiermee direct in de gaten als er een vangst is. Bovendien scheelt dit fysieke controles en dus geld.

Mouse Wall Barriers & klapvalstrip

Voor het bestrijden van muizen in winkels en warehouses en magazijnen gebruiken we soms mouse barriers. Wij plaatsen deze om de stellingen en voor deuren , zodat muizen zich niet kunnen verplaatsen in het pand, bijvoorbeeld tussen magazijn en winkel. In combinatie met een klapvalstrip (meerdere klemmen op een rij) hebben muizen zo min mogelijk gelegenheid zich te verplaatsen. Ook vergroot dit de kans op vangst.

Future Trap

Future Trap is een digitale knaagdierenval die is voorzien van moderne sensortechnologie. Hiermee kunnen we 24/7 de knaagdieractiviteiten monitoren en vastleggen. Dagelijks ontvangen we een controlemelding. Na een vangst ontvangen we direct een melding.

Biotrap

Een biotrap is een metalen behuizing die we inzetten tegen muizen en ratten. We lokken de plaagdieren met eten, dat in de biotrap ligt. Loopt het diertje naar binnen, dan valt het in biologische vloeistof. We kunnen hiermee meerdere muizen of ratten vangen, in tegenstelling tot de traditionele muizenval.

TrapTile

De TrapTile is een tegel van gegalvaniseerd staal die wordt ingebouwd in de bestrating. Binnenin zit een lokstof. Zodra met muisje of de rat naar binnenkomt, zit het klem. De TrapTile heeft vier ingangen met klemmen. Veilig voor kinderen en discreet voor uw gasten.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?