OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Voedingsmiddelenindustrie

HomeBranchesFoodVoedingsmiddelenindustrie
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Voedingsmiddelenindustrie

De voedselmiddelenindustrie is de grootste industrie van Nederland. Bent u een producent van voedingsmiddelen? Dan is ongediertepreventie cruciaal.

Voedselveiligheid, hygiëne en schade

Afhankelijk van uw productie, kunt u te maken krijgen met muizen, ratten, vliegen of kakkerlakken. Ze verschuilen zich en komen ’s nachts tevoorschijn en richten dan productschade aan. Met hun uitwerpselen brengen ze ook de hygiëne en de voedselveiligheid in gevaar. Muizen en ratten kunnen gaan knagen aan kabels en verpakkingen en terechtkomen in productiemachines. De financieel-economische schade kan groot zijn.

Ongedierte voorkomen in uw supermarkt

Elke bedrijf in de hele keten van de voedingsmiddelenindustrie moet voldoen aan strikte wet- en regelgeving en moet een ongediertepreventieplan hebben. OBN stelt dit plaagdierbeheersplan samen met u op. We werken volgens de IPM-methode: Integrated Pest Management. Hierbij staan onze vier pijlers centraal: ongediertebestrijding, bouwkundige aspecten, hygiëne-aspecten en bedrijfsmatige zaken. We geven adviezen over de oplossing, compleet met foto’s en risico-en-gevolganalyse. Ook stellen we actiepunten op. Na de inspectie bespreken we de bevindingen en maken deze direct zichtbaar in uw digitaal logboek. Dat is een continuproces.

Vaste contactpersoon, snelle responstijd

Bij OBN krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw bedrijf en weet wat belangrijk voor u is. U kunt niet alleen rekenen op korte lijntjes, maar natuurlijk op een snelle responstijd. Dit dankzij onze landelijke dekking. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben actuele kennis en expertise van bestrijdings- en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening, die is geborgd door 6 certificaten.

Wering door ons eigen weringsteam

Om muizen en ratten buiten te houden, is goede wering cruciaal. We adviseren over de bouwkundige aanpassingen. Denk daarbij aan het dichten van gaten en kieren. Als u dat wilt, voeren we dit werk voor u uit, met ons eigen weringsteam. Dit verzekert u van de beste weringsoplossing met professionele materialen. OBN betrekt veelal de hele keten om het risico van verspreiding van ongedierte zo klein mogelijk te houden.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?