OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Onderwijs

HomeBranchesNon-foodOnderwijs
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Onderwijs

Als school heeft u een verantwoordelijkheid in het aanbieden van een prettige, veilige en gezonde leeromgeving. Zoals een schone en hygiënische omgeving zonder ongedierte. Dat is best een uitdaging. De hele dag door is het een komen en gaan van leerlingen, docenten en bezoek. Hoe pakt u dat grondig aan? OBN ondersteunt met ongediertebestrijding en ongediertepreventie. OBN doet dit voor diverse grote scholengemeenschappen met één of meer locaties.

Onrust en schade door ongedierte

Een vlieg die voortdurend om u heen zoemt. Een wesp in de klas die maar niet weggaat. Een muis loopt in de kantine, aula en lerarenkamer. Plaagdieren zorgen voor onrust bij leerlingen en docenten. Dat gaat ten koste van de concentratie en daarmee van de kwaliteit van een les. Knaagdieren kunnen elektrische bedrading doorknagen en zo kortsluiting veroorzaken. Scholen zijn zich daarom heel bewust van het belang van ongediertepreventie.

Ongediertebestrijding en preventie

OBN werkt door heel Nederland voor onderwijsinstellingen. Zowel universiteiten, hogescholen, middelbare scholen als ROC’s. In nauw overleg met de conciërges en facilitair medewerkers stellen we een ongediertepreventieplan op. We voeren een nulmeting uit en bepalen de meest effectieve aanpak en de punten. “We pakken deze punten zelf op én we adviseren de school over maatregelen die zij zelf kunnen nemen. Zoals voldoende dichte prullenbakken in en om school en het goed schoonhouden van keuken, toiletten, opslag en technische ruimtes”.

Volgens onze IPM-methode

We werken volgens de IPM-methode (Integrated Pest Management). waarbij preventie en wering centraal staan. We doen een periodieke inspectie in en om het gebouw. Centraal hierbij staan onze vier pijlers: ongediertebestrijding, bouwkundige aspecten, hygiëne-aspecten en bedrijfsmatige zaken. We adviseren over de oplossing, compleet met foto’s en risico-en-gevolganalyse. Ook stellen we actiepunten op. Na de inspectie bespreken we de bevindingen met de contactpersoon op locatie en maken deze direct zichtbaar in het digitale logboek. Dat is een continuproces.

Vaste contactpersoon, snelle responstijd

Bij OBN krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw schoolgebouw en weet wat u belangrijk vindt. Dit zorgt voor korte lijntjes! U kunt ook rekenen op een snelle responstijd. Dit dankzij onze landelijke dekking. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben actuele kennis en expertise van bestrijdings- en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening, geborgd door 6 certificaten.

Wering door ons eigen weringteam

Het is belangrijk dat ongedierte niet de kans krijgt om binnen te komen. Daarom sporen we kieren en gaten op in het pand. Als u wilt dichten we deze voor u. We hebben hiervoor ons eigen weringsteam.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?