OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Gezondheidszorg

HomeBranchesNon-foodGezondheidszorg
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Gezondheidszorg

Hygiëne is in het belang van de gezondheid van uw bewoners of patiënten. Dat kan een uitdading zijn, want het is een komen en gaan van mensen. Hoe houdt u de plaagdieren buiten de deur? Effectieve ongediertebestrijding en ongediertepreventie draagt bij aan (voedsel)veiligheid, hygiëne en een goed imago. OBN doet dit voor diverse grote zorgorganisaties met één of meer locaties.

Risico’s op plaagdieren

Een zorglocatie heeft altijd meerdere functies. Keukens, vaak een restaurant, badkamers, slaapruimten en gemeenschappelijke ruimten. In elk van deze typen ruimten zijn er risico’s op plaagdieren. Muizen die via kleine gaatjes naar binnen glippen en nestelen op veilige en warme plekjes met eten in de buurt. Vliegen die via openstaande ramen en deuren naar binnenkomen. Mieren, zilvervisjes en motmugjes in vochtige ruimten zoals badkamers en instellingskeukens. Ze veroorzaken schade aan producten. Uitwerpselen kunnen leiden tot onhygiënische of zelfs onveilige situaties voor bewoners of cliënten. Een gevoel van onveiligheid kan imagoschade geven.

Ongediertebestrijding en preventie

Schakelt u ons in voor ongediertepreventie? Dan voeren we eerst een nulmeting uit. Op basis hiervan bepalen de meest effectieve aanpak en de actiepunten, conform de wettelijke eisen en normen. “We pakken deze punten zelf op én we adviseren u over maatregelen die u zelf kunt nemen”.

Volgens onze IPM-methode

We werken volgens de IPM-methode (Integrated Pest Management). Periodiek houden we een uitvoerige controle in het gebouw. Dit doen we aan de hand van onze vier pijlers: ongediertebestrijding, bouwkundige aspecten, hygiëne-aspecten en bedrijfsmatige zaken. We geven adviezen over de oplossing, compleet met foto’s en risico-en-gevolganalyse. Ook stellen we actiepunten op. Na de inspectie bespreken we de bevindingen en maken deze direct zichtbaar in uw digitaal logboek. Dat is een continuproces.

Vaste contactpersoon, snelle responstijd

Bij OBN krijgt u een vaste contactpersoon. Hij kent uw locatie en weet wat voor u belangrijk is. Dit zorgt voor korte lijntjes. Is er iets aan de hand, dan kunt u rekenen op een snelle responstijd. Dit dankzij onze landelijke dekking. We bestrijden alle soorten plaagdieren en hebben actuele kennis en expertise van bestrijdings- en preventiemethodes. Klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening, geborgd door 6 certificaten.

Wering door ons eigen weringsteam

Kieren en gaten in het gebouw dichten we op professionele wijze. Als u dat wilt, voeren we dit zelf uit, met ons eigen weringsteam. Dit verzekert u van de beste weringsoplossing met professionele materialen.

Professioneel en deskundig vrij van ongedierte?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?