OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Geluid

  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Vogels verjagen met geluid

Heeft u overlast van vogels en zoekt u naar een onopvallende en diervriendelijke oplossing? Dit kan met een akoestische installaties. Deze verjagen de vogels met geluid. Deze zogenoemde vogelverjagers worden veel toegepast op plekken met veel gasten, zoals horecaterrassen. Ook fruittelers hebben er baat bij. Verder zijn akoestische installaties een goede oplossing als de overlast te groot is voor andere vormen van vogelwering of als het gaat om een groot gebied.

Ultrasone geluiden of roofvogel-imitatie

Er zijn diverse soorten akoestische installaties. Een veel toegepaste oplossing zijn ultrasone vogelverjagers. Deze apparaten brengen een ultrasoon geluid voort. Als je wilt kun je ook een alarmgeluid en een flitslicht instellen voor nog meer effect. Ook het volume van het ultrasone geluid is instelbaar. De vogelverjager heeft een bewegingssensor en treedt dus in werking zodra er vogels in de buurt zijn. Een andere oplossing is een geluidsinstallatie die roofvogelgeluiden imiteren.

Advies en installatie

Een vogelverjager is niet in alle gevallen de beste oplossing. Wilt u hier meer over weten? Bel OBN en er komt een vogelweringspecialist bij u langs. We inventariseren de situatie en adviseren u. Als u wilt ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, zodat u een beslissing kunt maken. Kiest u inderdaad voor akoestische vogelwering, dan komen wij langs voor een professionele installatie. Dit verzekerd u van een maximaal effect van de vogelwering.

Last van vogels?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?