OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Vogelpinnen

HomeOngediertebestrijdingVogelsVogelweringVogelpinnen
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Vogelpinnen (duivenpinnen)

Ervaar je veel hinder van vogels op een gebouw, met alle gevolgen van dien zoals poep, geluidsoverlast of vogelnesten? Dan kunnen vogelpinnen een goede oplossing zijn. Ze worden ook wel duivenpinnen of duivenstrips genoemd. Vogelpinnen voorkomen dat vogels kunnen landen of kunnen nesten. Vogelpinnen zijn geschikt voor zowel woningen, bedrijfspanden en bedrijfskantoren als parkeergarages, kerken, molens en monumentale gebouwen.

Op dakgoten, richels, airco-units e.d.

Vogelpinnen zijn kunststof stroken met rvs-pinnen. We kunnen deze stroken aanbrengen met lijm, schroeven of spijkers. Dat kan vrijwel overal op een gebouw waar vogels graag zitten of nesten. Denk aan dakgoten, schoorstenen, richels, airco-units, lichtreclames en veiligheidscamera’s. Vogels zullen voortaan elders neerstrijken. Dit zorgt ook voor een schoner pand, wat schoonmaakkosten scheelt.

Advies en plaatsing door ons weringteam

Soms zijn vogelpinnen de enige manier om vogels te weren. Vraagt u zich af of vogelpinnen inderdaad de beste oplossing zijn voor uw gebouw? De weringspecialisten van OBN adviseren u graag. U krijgt een vrijblijvende offerte. Gaat u hiermee akkoord, dan plaatsen we de vogelwering. Dit doen we met onze eigen vogelweringteam. U kunt dus vertrouwen op een goede installatie, en dus op effectieve vogelwering.

Last van vogels?

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Voor bedrijven
  • Snelle responstijd
  • Landelijke dekking in NL
  • Hoge klanttevredenheid 9,0
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Bedrijfsinspectie aanvragen?

Periodiek komen we langs voor een inspectie. We controleren uw pand zorgvuldig op basis van onze vier pijlers. We bespreken met u onze bevindingen en de acties die nodig zijn.

Inspectie aanvragen Contact opnemen
Heeft u last van wespen?