OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Wespennest IJsselmuiden

HomeWespenWespennest IJsselmuiden
  • Expert sinds 1988
  • Vakkundig personeel
  • Landelijke dekking
  • Professionele apparatuur

Wespennest IJsselmuiden

Heeft u een wespennest en woont u in IJsselmuiden? Voorkom verdere overlast en bel direct naar OBN. Als regionaal bedrijf zitten we bij u om de hoek. We verwijderen het wespennest op de meest doeltreffende manier.

Wespennest in IJsselmuiden laten verwijderen

Wespen zijn nuttige beestjes. We bestrijden ze daarom alleen als ze veel overlast geven of als ze een gevaar opleveren. Bijvoorbeeld als u een restaurant, café of winkel heeft en wespen overlast bezorgen voor uw klanten. Of omdat de wespen een gevaar opleveren voor uzelf of voor huisgenoten. Dan verwijderen we het wespennest, bij u thuis óf bij uw bedrijf in IJsselmuiden. We lokaliseren het nest en vernietigen dit. Met een poederspuit brengen we een bestrijdingsmiddel aan in de invliegopeningen. Zoals de opening van een nest en openingen in de buitenmuur (zoals ventilatieopeningen).

Waar komen wespen op af?

Een wespennest kan op allerlei plekken in IJsselmuiden voorkomen. In een schuur of spouwmuur, onder een dak of in een verlaten muizennest. Wespen zijn er eigenlijk alleen in de zomer. In het voorjaar bouwen de koningin en de werksters een nest. vanaf eind juli gaan ze op zoek naar voedsel. Dat doen ze alleen overdag. De meeste overlast is in augustus. Dat komt omdat de larven, die tot dan toe alleen dierlijke producten aten, nu planten gaan eten. In die maand zijn er dus veel wespen die voedsel zoeken. De wespen zijn dan ook het meest agressief omdat de werkers geen voedsel meer krijgen van de koningin. het voedsel schaarser wordt.

Adviezen om wespen te weren

Onze bestrijdingstechnicus kan u ook adviseren over het voorkomen van wespenoverlast bij u in IJsselmuiden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van goede raam- en deurhorren. Ook is het verstandig om naden, kieren en spleten in gevels te dichten, zodat wespen zich niet kunnen nestelen in de spouwmuur. Let er ook dat u afvalemmers en -containers goed afsluit, zodat wespen daar niet op af komen, op zoek naar eten.

Wespennest in IJsselmuiden

Profiteer van onze grondige en effectieve aanpak.

  • Snelle service
  • Specialist in de regio
  • Zakelijk en particulier
  • Vaste prijzen
Bel 088 - 888 86 26

Dekking door
heel Nederland!

Direct een afspraak maken

Maak via deze pagina direct een afspraak.

Direct een afspraak maken
Heeft u last van wespen?